Fedtfrysning

Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde fedtfrysning i klinikken. 

Hvad er fedtfrysning ? 

Fedtfrysning er en smertefri og nænsom måde at komme fedtet til livs på. Man nedkøler fedtcellerne til -7 grader. Da en fedtcelle er 80% vand vil den fryse til is, krakelere og derved være nedbrudt for altid. Fedtcellen vil aldrig gendannes, men hvis man begynder at leve mere usundt vil de bagvedliggende celler vokse. Fedtet vil dog aldrig sætte sig præcis som før. Behandlingen starter med snak om det ønskede resultet. 20-24% af de fedtceller der er suges op i vacum, vil blive udstødt ved første behandling. Man kan altid vurdere resultatet efter første behandling og tale om hvor vidt det er nødvendigt med flere. Der skal dog gå 4-6 uger før en ny behandling må foretages samme sted.

Er det farligt ?

Nej, det er en skånsom og mild metode i forhold til fedtsugning. Der er ingen kirurgiske indgreb, ingen nåle, ingen bedøvelse og man kan gå på arbejde lige bagefter. Man kan opleve at få blå/røde mærker på huden. Disse forsvinder dog over tid og er ikke farlige.  Nogen føler lidt ubehag lige når behandlingen startes, da det strammer lidt. Det går dog hurtigt over for størstedelen. Vi benytter en beskyttende membran så huden ikke får frostskader. Vær opmærksom på, at mange klinikker har sparet denne del vel – så vær altid opmærksom hvis du vælger at få det lavet et andet sted.

Virker det ? 

Fedtfrysning er medicinsk godkendt i EU og har derfor dokumenteret effekt. Der er stor forskel på hvor god virkningen er på den enkelte kunde. Inden behandlingen startes bliver fedtet evt målt så vi er klar over hvilken behandling der er bedst for netop dig. Du får evt tegnet på huden, dette kan dog vaskes af efterfølgende. Fedtfrysning kan betegnes som “bule fjernelse”

Kan alle få behandlingen? 

Nej, der er nogle som ikke kan få behandlingen. Hvis du er gravid, har nyre/lever problemer, får blodfortyndende, har kræft, har brok/infektion/sår i det ønskede område, BMI 0ver 35 samt ar i selve behandlingsområdet. Vi forbeholder os ret til at sige nej til behandling så fremt vi ikke finder det nødvendigt/forsvarligt.

Hvad koster det ? 

Det koster 2800kr for en påsætning med to sugearme. Hvis man ønsker flere steder behandlet samme dag, så er der 50% på de efterfølgende behandlinger. Ønsker man flere behandlinger på samme område, så finder vi en rabatpris.

Hvad kan man behandle ?

Mave, ridebukselår, dansehåndtag, inderlår, hofter, knæ og bh delle.

 

Ring eller skriv endelig for spørgsmål 🙂