Formthotics indlæg

Formthotics er individuelt tilpassede indlæg som korrigerer fodens stilling, forebygger skader samt afhjælper smerter i:
-Knæ
-Hæl
-Forfod
-Skinneben
-Akillessene

Ved fremstilling af indlæg ligges sålen i skoen, derpå varmes skoen + indlægget op på tilhørende maskine. Sålen formes nu efter foden og er derfor individuelt fra fod til fod. Hvis man undervejs har behov for at ændre formen, varmes indlægget blot op igen og tilpasses på ny. Det er muligt at flytte indlægget mellem flere par sko, så længe pasformen er nogenlunde identisk.

Man kan korrigere fejlstillinger i foden ved hjælp af opbygninger som placeres under sålen herunder nedsunket forfod, platfod, høj svang, bananfod osv.

Formthotics er lavet i CFC-fri polyætylenskum, der gør dem vandtætte, lette, stødarbsorberende og holdbare. De er behandlet med ultrafresh – et internationalt afprøvet antibakterielt/antisvampemiddel og kan derfor ikke lugte. De kan vaskes i koldt eller håndvarmt vand og aftørres med et håndklæde.

Man kan få ligende indlæg i sportsforretninger, men det er ikke samme slags. Dem man køber i sportsbutikkerne er udelukkende stødarbsorberende og kaldes Formthotics Sport.
Dem man kan få fremstillet hos sin fodterapeut hedder Formthotics Medical og har større indvirkning på fodens stilling.

Prisen for et indlæg er 799kr.
Opbygninger tilkøbes for 50kr pr. opbygning

Mulighed for online boooking