Kropsterapeut


Behandler: Kim Steen

Beskrivelse af en Behandling:
Inden en egentlig behandling går igang, har vi en kort samtale. Jeg vil stille nogle spørgsmål og du kan fortælle hvordan du har det, og om der er nogen specielle problemer eller emner, du synes er væsentligt at få fortalt.

Påklædning:
Efter samtalen begynder den fysiske del af behandlingen, hvor du ligger på ryggen med et tæppe over dig. For at behandlingen bliver så god som muligt, er det bedst at du ligger afklædt i trusser/underbukser. Hvis du ønsker det kan du beholde BH eller Undertrøje på.

Psykiske og Fysiske elementer:
I løbet af behanldingen vil du muligvis blive overrasket over, at jeg snakker om det psykiske, såvel som det fysiske liv, som lige vigtigt, fordi smerter i det psykiske kan skabe problemer i det fysiske og omvendt.

Behandlingen:
Jeg massere dig med forskellige massageteknikker, lige fra let pulserende massage til aku- og zonetryk og ledfrigørelse.
Åndedrætsterapi er også en del af behandlingen. Her hjælper jeg dig med at trække vejret dybt og på den rigtige måde. Bevidstheden om åndedrættets betydning for både vores psykiske og fysiske trivsel , er en af Body Self Developments Systems store færdigheder. Åndedrættet bruges helt konkret i behandlingen, til at lette frigørelsen af led og muskler. Du bliver behandlet på begge sider af kroppen.

Varighed:
Behandlingen varer omkring 50min – men tiden kan variere og er ikke afgørende for, om en behandling bliver en succes.

Afslutning:
Behandlingen afsluttes med en kort samtale, alt efter dit behov. Behandlingen gør dit indre rum større, så du får et større fysisk og psykisk overskud i din hverdag.

Resultater:
Normalt føler man et fantastisk velvære efter en behandling både fysisk og psykisk, da der sjældent vil være ømhed.

Pris: kr. 700,-